FietsDirectPlan slaat nieuwe weg in!

Met veel plezier willen wij tweewielerland informeren over een structurele verbetering bij FietsDirectPlan. De afgelopen jaren boden wij aangesloten winkeliers de mogelijkheid om hun klanten via ons portaal een doorlopend krediet af te kunnen laten sluiten.

De markt van kredietverstrekking is de laatste jaren enorm veranderd. De eisen voor het verkrijgen van kredieten zijn strenger en mede daardoor haalden wij niet meer het gewenste slagingspercentage van acceptatie. Wij zijn op zoek gegaan naar een nieuwe partij die beter aansluit bij onze wensen en eisen waardoor wij meer voor de aangesloten winkeliers kunnen betekenen. Immers: als een klant vlot zijn gewenste financiering kan afsluiten kan een winkelier daardoor meer verkopen!

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Santander Consumer Finance Benelux. Dit is een toonaangevend consumenten financieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Santander voldoet aan alle eisen van de Wet financieel toezicht.

De grootste verandering voor klanten is dat FietsDirectPlan nu een persoonlijke lening aanbiedt met een vooraf afgesproken looptijd. Nu voor bedragen van € 1.000,- t/m € 10.000,- met een looptijd van 24 t/m 120 maanden. De klant betaald een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Wij hebben samen met Santander een product ontwikkeld waarbij de klant thuis of in de winkel op smartphone of PC direct een aanvraag kan doen. Vrijwel real-time ontvangt de klant een reactie met de uitslag van de aanvraag in zijn mailbox. Nadat de klant de ontvangen stukken uitprint, ondertekent en opstuurt naar Santander ontvangt de klant binnen 48 uur de aangevraagde financiering op zijn de rekening. De winkelier kan dan de fiets afleveren en afrekenen met de klant.

Wij hebben in Santander een partij gevonden waarmee wij een eerlijke financiering kunnen aanbieden tegen een scherp tarief in combinatie met een groot acceptatiebeleid. Wij wensen de aangesloten winkeliers veel succes met deze mogelijkheid om meer fietsen te verkopen!

Het team van FietsDirectPlan

Menu